fbpx
ШОУ ПРОГРАМИ

ФОЛКЛОРНО ШОУ

Традиционна разходка из пределите на красива България. Включва разнообразие от народни танци от различните етнографски области на страната – Пирин, Тракия, Шоплука, танци с тъпани, стилизиран фолклор, анимация и хора с гостите. Тридесет минути, които ще Ви потопят в мистиката на българския фолклор.

ИНТЕРНАЦИОНАЛНО ШОУ

Пъстра международна музикално-танцова приказка, която ще ви представи най-интересните танцови фрагменти на нации и култури от различни страни. Ще видите темпераментни танци от Мексико, Русия, Испания, Гърция, Турция, Македония, Сърбия и други.

ЛАС ВЕГАС ШОУ

Звездно, грандиозно, феноменално шоу, достойно за Холивуд. Предоставя Ви възможността да се насладите на танци на световно известни парчета на Майкъл Джексън, Майкъл Бубле, както и ефектни танци на основата на модерен балет, джаз и фънк, умело съчетани с испански и латино ритми – салса, меренге, регетон!

ДРЪМ ШОУ

ДРЪМ ШОУ

Забележително шоу, чиито изпълнители са едновременно танцьори и музиканти. Съдържа различни танци с тъпани, тарамбуки и дръм елементи, стилизиран фоклор и динамични танци от Балканите, ефектно поднесени за зрителя в едно зрелищно и запомнящо се шоу.

СВЕТЛИННО ШОУ

Хипнотизираща комбинация от танци, огън и светлини! Красива синхронизация на музика, хореография и впечатляващи ефекти. Необикновенно танцово представление, което ще освети вашите емоции!

СПЕЦИАЛНО MASTERS ШОУ

В случай че искате нещо различно и невиждано до сега… За най-капризните клиенти предлагаме и компилация от най-добрите и завладяващи танци от всички видове наши програми! Индивидуално изготвена програма, танцувана единствено и само на Вашия празник! Можете сами да изберете какви танци да включим във Вашето  Специално Шоу и какво времетраене да бъде то или да се доверите на нашия професионален избор.

Често задавани въпроси

Всички шоу програми на „Майсторите на Танца“ могат да бъдат поръчани като се свържете с нас по удобен за Вас начин: на посочените телефони; чрез имейл; или като ни изпратите съобщение в някоя от социалните мрежи. Наш служител ще се свърже с Вас и ще Ви съдейства за поръчката.

Необходимо е да има достатъчно място за танцуване /съобразено с броя танцьори/, място за преобличане в близост до мястото за танцуване и вода за танцьорите.

За мероприятия на територията на град София – посочените цени са крайни с включен транспорт. При по-далечни ангажименти се изчисляват транспортни разходи на база на разстоянието до мястото на събитието /уточнява се с наш служител при предварителен разговор/.

Плейлист с музиката за танцовата програма на Вашето събитие ще бъде предварително подготвен и донесен от нас на флаш памет. При събития, в които няма възможност да се използва такъв преносител на информация /жива музика – оркестър без компютър, липса на диско водещ, или озвучител със специална уредба/ трябва да ни информирате предварително, за да бъде уточнен друг начин.

Да, поради множеството запитвания е необходимо да заплатите капаро в размер на 50% от сумата на шоу програмата предварително, за да запазите датата и часа си.

Да! Веднага щом уточните подробностите около датата или мястото на мероприятието ще се свържете с нас!

Програмата може да бъде преместена за друга дата, час или локация, стига да няма други вече поети ангажименти за същата дата и час и да бъде сигнализирано своевременно за промяната.

Да! Голяма част от шоу програмите, които сме правили са изненада за гостите, младоженците, рождениците, абитуриентите и т.н.

Разбира се, стига уточнението да е направено навреме!

Да, можете. В такъв случай, в зависимост от желанията, които имате, цената на програмата може да се промени.

Можем! Работим с фолклорните изпълнители Гуна Иванова, Ива и Велислава Костадинови, Мария и Магдалена Филатови, Христо Косашки.

Да, могат! Предлагаме няколко вида анимации – ръченица с главните лица на събитието, бръснене на младоженеца, откупване на пилето от кумовете, въвеждане на младоженците в залата и други. Ако Вие имате идея за нещо различно сме отворени да го коментираме.

Да, има такава възможност. Дори е препоръчително да се направят такива срещи преди мероприятието.

Да! Трябва да заявите интерес на един от посочените телефони, чрез имейл или като ни пишете в някоя от социалните мрежи.

Ако имате идея за Вашето мероприятие, която не виждате като предложена в някоя от нашите шоу програми, можете да я споделите и да я коментираме. Отворени сме за всякакви идеи и предложения! При изготвянето на специални програми, по желание на клиента, е възможно цената да бъде различна.

Колкото по-рано, толкова по-добре. Имаме поети ангажименти година преди да се осъществят. Колкото по-рано запазите желаната дата, толкова по-спокойни ще бъдете, че някой няма да я резервира преди вас.