fbpx

Щастливи сме да споделим с вас част от интересните неща, които предстоят! Майсторите на Танца започват работа по спечелен проект – спектакъл към Национален фонд “Култура” под наслов: “Разходка из света на танца от Изток на Запад и от Север на Юг”.

Точно така! 

Това означава, че с много ентусиазъм и нетърпение започваме подготовка за един уникален авторски концерт. В последните 2 години станахме свидетели на неизбежното редуциране на многообразието от форми на културно изявяване, особено в сферата на танцовото изкуство, което е свързано с колаборация на множество от хора. Ние от Майсторите на Танца приемаме като свой дълг да съхраним изкуството, а с него и своята уникалност, стремежи и вяра! Разгръщаме пред всички вас потенциала на изпълнителското танцово изкуство!

Следете нашата страница, за да наблюдавате подготовката на спектакъла! Ще споделяме с вас избрани моменти от залата, от работните ни срещи, от страхотната творческа атмосфера. Ще видите целия процес направо от кухнята!

Репетиционен процес, подготовка за спектакъла
Репетиционен процес, подготовка за спектакъла

Очаквайте:

✅ Избрани кадри от репетиционния ни процес: как се случва магията в залата?

✅ Подготовка на костюмите и организация за спектакъла

✅ Организация на времето в самия спектакъл или как танцьорите ще се преобличат за танците

✅ Още моменти от залата

✅ Директно от кухнята: има ли вълнение по време на подготовката, как поддържаме форма и как разпускаме? (Ще имате възможността да зададете всички въпроси, които ви интересуват, а нашите танцьори и преподаватели ще ви отговорят на драго сърце!)

✅ Творчески хаос в подготовката – костюми, реквизит, грим, прическа, сценична треска, персонални вълнения.

✅ Финални репетиции на сцената

✅ Бонус: Бекстейдж кадри: какво се случва зад кулисите, докато вие се наслаждавате на спектакъла?

Тези и още много интересни неща ще споделяме с вас по време на цялата организация!

А съвсем скоро ще обявим и датата, на която ще можете да се докоснете до магията и емоцията ни на живо в грандиозния ни авторски спектакъл “Разходка из света на танца от Изток на Запад и от Север на Юг”!

Проектът се реалзира с финансовата подкрепа на #НационаленФондКултура / Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria по програма “Подкрепа за организации в областта на любителското изкуство”.

Благодарим и на Съюз на организациите за любителско изкуство – СОЛИ / #СОЛИ за упорството и усилията тази програма да стане реалност!


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.