fbpx

Пролетта е времето, в което се ражда живот, но есента е тази, в която се чувстваш готов да предизвикаш себе си. След заслужена лятна почивка, деца и възрастни се завърнаха в залите на “Майсторите на Танца”, за да дадат старта на поредната година, в която ще обогатят знанията и уменията си.
За други пък септември беше месецът, който отбеляза началото на едно ново, различно и интересно занимание. „Майсторите“ стартираха нови групи за малки и големи в Перник, София и Радомир. Несъмнено за всички това ще бъде незабравимо преживяване!
Изненадите и забавните предизвикателства не спират до тук! Още тази събота /3ти октомври от 14:00 часа/ „Майсторите на Танца“ организират Детско парти за началото на Новия сезон. Малчуганите ще се потопят в тайните на магията и ще се превърнат в истински откриватели, защото темата ще бъде „Хари Потър“! Всеки, който има желание може да се облече тематично. Подготвили са много изненади и специални награди. Ще има игри, песни, танци и разбира се много МАГИЯ!

Забавление предстои и за по-големите Майстори. Началото на новия танцов сезон ще бъде поставено на 17ти октомври от 20:00 с Майсторска хоротека. Изненада за всички посетители ще бъдат и музикалните поздрави на специален гост изпълнител!

Началото е поставено! Пътят е ясен! Остава да си пожелаем УСПЕШЕН ТАНЦОВ СЕЗОН 2020/2021 година!

Категории: НОВИНИ

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *