fbpx

Най-светлите празници са на прага ни и коледния дух  вече завладява малки и големи! Отново  дойде време да те поканим на традиционния концерт на детските и любителски танцови формации към „Masters of the Dance“.

Тази година сме подготвили нещо различно, нещо което ще завладее сетивата ти, ще те пренесе в приказни светове и ще заплени съзнанието ти! Ще те потопим в магията на танцовия театър с празничния ни спектакъл „Нощта преди Коледа“.

Приказни персонажи, впечатляващи декори и костюми, великолепието на българския фолклор, поднесено по един интригуващ начин, съчетаващ много коледно настроение, интерпретирано в история, която заслужава да бъде съпреживяна.

Спектакълът ще потопи всички зрители в Общински Драматичен театър “Боян Дановски” град Перник в приказка за спасяването на Коледата и на всички, които са застрашени от това да останат без дом по празниците. Заедно ще се пренесем в един магичен свят, в който силата на любовта и вярата в доброто ще се изправят срещу алчността и егоизма в съвременния свят.

И това не е всичко! Трима от най-големите ни фенове ще получат двойни покани за спектакъла! Искаш ли да бъдеш един от тях? Виж как:

Очакваме те на 20 декември /петък/ в театрален салон “Георги Русев”, Двореца на Културата – гр. Перник.

Тази година постановките отново ще бъдат две – от 18:00 ч. и 19:30 ч.

Билети може да закупите при преподавателите в школите, както и като се свържете с нас на имейл: mastersofthedance@hotmail.com или на телефони: 0893 490 623 или 0894 637 337.
Цена на билет – 10лв.

Подарете си Коледна емоция, а ние Ви очакваме с любов!

Категории: НОВИНИ

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *