fbpx

Някога искало ли Ви се е да започнете нещо ново, което страшно много Ви харесва, но се чувствате несигурни и неуверени в себе си?Например да станете добър танцьор, че дори и много повече? Мислите си, че не е за Вас, защото е нещо трудно и има толкова много по-добри хора от Вас в това отношение? 

Истината е че това съвсем няма значение. Ако имате желание да се занимавате с нещо, независимо какво е то, нищо няма да е в състояние да Ви спре.

Ще Ви издадем няколко трика затова как бързо и ефективно да станете добър танцьор, дори никога да не сте стъпвали в залата за танци.

Тренирайте всеки ден

Ако искате да напреднете бързо в танците трябва да подредите приоритетите си по такъв начин, че да можете да отделяте някакво време за танцуване всеки ден.

Не забравяйте, че загрявката и стречингът са от изключително значение, защото ще Ви помогнат да развиете мускулите и сухожилията си.

По този начин с постоянна практика ще се усъвършенствате. Ако всеки ден учите нещо ново, всеки ден ще бъдете с една крачка по-близо до желаната цел.

Поставете си ясни цели

Още преди да започнете да се занимавате с танци, седнете и си поставете ясни цели. Запишете ги на лист, който ще можете да препрочитате всеки ден.

За да станете добри танцьори трябва да сте мотивирани, вдъхновени и да имате посока, която да следвате в своето развитие. Трябва да искате да бъдете добри, за да станете добри.

Разберете какво Ви прави уникален, различен от останалите и работете върху това свое качество, така че да се отличавате от останалите.

Грижете се за тялото си

От много голяма важност е вниманието, което отделяте, за да се грижите за себе си. Няма как да искате да сте добри в нещо, без да сте здрави.

Трябва да владеете тялото си, да си говорите с него и да го разбирате. Тогава ще можете да постигнете правилен вътрешен баланс, който ще Ви помогне да стигнете до желания успех.

Внимавайте каква храна и какви напитки консумирате. Приемайте витамини, така че да се поддържате в добро здравословно състояние.

Не се страхувайте от грешките

Когато поемете по пътя на успеха. Когато решите да се усъвършенствате, да бъдете различни и да добавяте стойност върху Вас самите, трябва да сте наясно, че ще срещате много трудности.

Добрите танцьори жертват себе си в името на успеха, но всяка болка е сладка, защото знаят, че само така ще станат най-добрите.

Всички грешки са уроци, за които трябва да благодарите. Грешките Ви учат. Не се отказвайте, а продължавайте напред, каквото и да се изправи на пътя Ви.

Когато решите да се развивате, ще има моменти, в които целият свят ще се изправи срещу Вас. Преследвайте целите си! Концентрирайте се върху това, което сърцето Ви желае най-много.

Забавлявайте се!

Няма нищо по-ценно от това да се забавлявате! Танцувайте, защото Ви харесва, защото това е нещото, което искате да правите и с което искате да се занимавате. Да бъде човек добър танцьор, значи да дава свобода на душата си!

Само така ще се превърнете в добри танцьори, дори и никога да не сте стъпвали в залата!

А още по-добрия начин да станете добри танцьори е като сте в залата често, давате всичко от себе си. Ползите от танците са безброй много и за тях можете да научите ТУК.

  • Искате да се запишете на танци, но се чудите къде и кога? Разгледайте нашите ШКОЛИ и намерете мястото където Вие ще се чувствате перфектно, а на детето си ще подарите възможност да инвестира в щастливото си бъдеще!
  • Организирате събитие и се чудите кое е нещото, което ще го направи неповторимо, различно и незабравимо? Разгледайте нашите ШОУ ПРОГРАМИ и изберете най-добрата за Вашия повод.

Последвайте ни в социалните мрежи Facebook, Instagram, YouTube


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.