fbpx

“Майсторите на Танца” отбелязаха Световния Ден на Сърцето в парк Гео Милев, район Слатина, заедно с всички, които бяха отделили време за почивка и забавление на открито.
През целия ден се провеждаха различни игри. Децата имаха възможността да се състезават, разделени в два отбора -на принцеса Снежанка и принцеса Анна. Всички, заедно се включиха в надпреварата за дърпане на въже, където и двата отбора бяха толкова добри, че не можахме да отлъчим победител. В играта със скачане с чували, децата участваха заедно със своите родители, които бяха техни най-верни фенове и ги подкрепяха през цялото време.
Разбира се, събитието беше съпроводено и с много танци. Хората имаха удоволствието да се насладят на едни от най-добрите изпълнения на “Майсторите на Танца”, а след това всички заедно се включиха в открити уроци по Зумба и Народни танци. Парк “Гео Милев” беше озвучен от музиката на любимите народни и латино песни на всички, както и от звънкия смях на най-малките. За финал, деца, родители, баби, танцьори и принцеси поведоха заедно кръшно българско хоро в целия парк. За нас беше истинска чест да бъдем част от цялата тази приказна атмосфера, заедно с Вас!

Категории: НОВИНИ

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *